از گریس پمپ بادی در صنعت تمام کشورها استفاده میشود و دارای چند نوع است. با ما همراه باشید.
در صنعت تمامی کشورها برای روانسازی اغلب ماشین آلات صنعتی از ماده گریس استفاده میکنند. گریسها انواع زیاد و مختلفی دارند؛ برای انتقال دادن ماده گریس به مکانی مشخص، از ابزاری به نام گریس پمپ استفاده میشود.
گریس پمپها با توجه به کارایی منحصر به فردی که دارند به چند دسته تقسیم میشوند:
در این بخش میخواهیم شما را با گریس پمپ بادی آشنا کنیم.
طریقه کار با گریس پمپ بادی مخزندار اینگونه است که ابتدا باید مخزن گریس را باز کرده و پس از ریختن گریس داخل مخزن، باید مخزن بسته شود و سپس هوای ورودی به سری پمپ گریس وصل شود. پس از انجام این امور، دستگاه گریس پمپ آماده استفاده میباشد. لازم به ذکر است که گریس پمپهای بادی دارای ابعاد و لیتراژهای متفاوتی است؛ مثلا گریس پمپهای بادی در مکانیکیهای کوچک با گریس پمپهای بادی در مکانیکیهای بزرگ متفاوت هستند و حتی گریس پمپهایی که در کارخانجات استفاده میشوند با دیگر گریس پمپها تفاوت دارند.
متفاوت بودن گریس پمپها باهم، به شکل و نوع کارکرد آنها بستگی ندارد، بلکه به مکان، آلایندگی، فشار جریان ورودی هوا، نوع گریس مصرفی، دمای هوا و ... وابسته است.
از اجزای گریس پمپ میتوان به منبع گریس، گان گیس پمپ، هرز گرد انتهای گان گریس پمپ، شلنگ فشار قوی گریس، چرخهای گردان، پمپ گریس بادی و ... اشاره کرد و تفاوت گریس پمپها در اندازه مخزن و نوع فشار خروجی گریس پمپ میباشد.
گریس پمپهای بادی بدون مخزن هم دارای کارایی خاص خود میباشند. این ابزار برای بخشهایی که دارای مخزن بزرگ ۲۲۰ لیتری و یا سطلهای استاندارد هستند، مناسب میباشد. کارکرد این دستگاه به این صورت میباشد که باید ابتدا درب مخزن باز شود و سپس گریس پمپ روی مخزن قرار گیرد. پس از قرارگیری گریس پمپ بر روی مخزن میتوان کار را آغاز کرد.